BOHÉM BLOG

St. George négyszer

A legújabb borunk, a St. George nem rég debütált. Első utunk a pincéből egyenesen négy, számunkra kedves sommelier-hez vezetett, hogy a szakmai véleményüket kérjük. Ők pedig megírták, mit gondolnak a borról és a Szent György-hegyről.

Új bor a hegyen - St. George

Nem titok, hogy amikor először jártam a Szent György-hegyen, akkor azonnal elvarázsolt. Most, 27 évvel később megértettem a sors különös szeszélyét: ebből a felismerésből született meg új borunk, a St. George.

Itt a Gilvesy Brut nature

Pukkan a dugó és készülnek a finom falatok. Mindenki itthon, kezdődik az ünnep. Nem is lehetne szebb alkalmunk arra, hogy megkóstoljuk az első pezsgőnket, mint az idei Karácsony.

Best of Harvest 2020

Hála a napsütés szeptembernek! A viszonylag hűvös csapadékos augusztus után szép szőlő és finom must lett az eredmény. Így tudom szummázni a 2020-as szüretet.

Nyár a Szent György-hegyen

Zöld és kék. Így fest a táj most a Szent György-hegyről nézve és valószínűleg így nézett ki 1680 nyarán is, abban az évben, amikor a Lengyel család megépítette a pincénk mai alapjait.

Kalauzunk májusi estékre

A kenyér friss, a hagyma csíp. Így telnek a mindennapjaink a Szent György-hegyen. Ízekkel, illatokkal, munkával és egy kis kultúrával fűszerezve.

TOVÁBBI BEJEGYZÉSEKKEL HAMAROSAN JELENTKEZÜNK!
NE MARADJATOK LE!
0
Gilvesy_logo.png

Hírlevelünkön elsőként adunk hírt
újdonságainkról és rendezvényeinkről.

#NOSPAM

#ORGANIC

#GILVESY

#VOLCANICWINES

#VOLCANICWINESOFPANNONIA

Gilvesy_gplogo.png

GILVESY PINCÉSZET

8265 Hegymagas, 028/10 hrsz.,

Magyarország

Kiemelt magyarországi partnerünk a Bortársaság.

Minden jog fenntartva, Gilvesy Pincészet. Készítette GRAPE CONTENT.

  • Grey Instagram Icon
  • Grey Facebook Icon
  • Grey Twitter Icon