top of page

BOHÉM BLOG

Keleti fűszerezésű (chermolula) padlizsán bulgurral és joghurttal.

StGeorge_green_sm_1800x1080 (1).png

St. George négyszer

A legújabb borunk, a St. George nem rég debütált. Első utunk a pincéből egyenesen négy, számunkra kedves sommelier-hez vezetett, hogy a szakmai véleményüket kérjük. Ők pedig megírták, mit gondolnak a borról és a Szent György-hegyről.

Fajl_000.jpeg

Új bor a hegyen - St. George

Nem titok, hogy amikor először jártam a Szent György-hegyen, akkor azonnal elvarázsolt. Most, 27 évvel később megértettem a sors különös szeszélyét: ebből a felismerésből született meg új borunk, a St. George.

1800x1080.png

Itt a Gilvesy Brut nature

Pukkan a dugó és készülnek a finom falatok. Mindenki itthon, kezdődik az ünnep. Nem is lehetne szebb alkalmunk arra, hogy megkóstoljuk az első pezsgőnket, mint az idei Karácsony.

IMG_0232.JPG

Best of Harvest 2020

Hála a napsütés szeptembernek! A viszonylag hűvös csapadékos augusztus után szép szőlő és finom must lett az eredmény. Így tudom szummázni a 2020-as szüretet.

IMG_7191.JPG

Nyár a Szent György-hegyen

Zöld és kék. Így fest a táj most a Szent György-hegyről nézve és valószínűleg így nézett ki 1680 nyarán is, abban az évben, amikor a Lengyel család megépítette a pincénk mai alapjait.

IMG_0737.jpg

Kalauzunk májusi estékre

A kenyér friss, a hagyma csíp. Így telnek a mindennapjaink a Szent György-hegyen. Ízekkel, illatokkal, munkával és egy kis kultúrával fűszerezve.

TOVÁBBI BEJEGYZÉSEKKEL HAMAROSAN JELENTKEZÜNK!
NE MARADJATOK LE!
logo_with_title_HUN_white_long_2x.png
bottom of page